Favorite SetIndex 中文版
Index | Gallery | World News | New Books | Cartoonists | Contests | Search | Links | Contact

TOP

The resuls of the 9. Braila International Cartoon Contest-2014
2014-10-10 11:07:13 From: Author: 【B M S】 Browse:2717次 Comment:0

braila14.jpg

Castigatorii-Salonului-international-de-caricatura.jpg

Castigatorii Salonului international de caricatura

Vineri de la ora 18.13, la Galeriile de Artă din Brăila a avut loc deschiderea Salonului Internaţional de Caricatură care cuprinde 870 de caricaturi aparţinând unui număr de 263 de autori din 54 de ţări. Lucrările prezentate au fost eva luate de un juriu format din: Tudor Octavian (critic de artă, scriitor)– președinte, Mihai Stănescu (caricaturist), Leonte Năstase (caricaturist), Iulian Pena-Pai (caricaturist) și Costel Pătrășcan (caricaturist) – membri.

caricatura-semnata-de-Mihai-Stanescu.jpg
caricatura semnata de Mihai Stanescu

Cea mai bună lucrare a fost aleasă caricatura lui Cemalettin Guzeloglu din Turcia, care a primit Marele Premiu, în valoare de 1.500 de euro. Premiul I a fost obținut de Igor Lukyanchenko din Ucraina, răsplătit cu un premiu în valoare de 1.000 de euro, premiul II a fost câștigat de Nicolae Ioniță, care a primit 800 de euro, iar premiul III, în valoare de 500 de euro, a fost câștigat de Alexandr Zudin din Rusia.

0.jpg
Marele premiu al Salonului International de Caricatura

Organizatorii au mai oferit trei premii speciale a câte 300 de euro fiecare, pentru Zbigniew Piszczako din Polonia, Ana von Rebeur din Argentina și Mihai Ignat din România.

Lucrările participante au fost realizate de artişti din Austria, Albania, Algeria, Armenia, Australia, Azerbajan, Argentina, Bangladesh, Belgia, Bosnia Herţegovina, Brazilia, Bulgaria, Canada, Cehia, Chile, China, Columbia, Croaţia, Cuba, Ecuador, Egipt, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, India, Indonezia, Italia, Iran, Israel, Kazakhstan, Marea Britanie, Maroc, Mecedonia, Mexic, Muntenegru, Olanda, Peru, Polonia, Portugalia, Rep.Moldova, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Thailanda, Turcia, Ukraina, Uruguai, SUA, Uzbekistan şi Vietnam.

 

Tags: Responsible editor:redman
B M S】【PrintSubmission】【Favorites】 【Recommend】【Report】【Comment】 【Close】 【Top
BackThe exhibition of Greetings Wil.. NextResults of VII. Baja Cartoon Co..

NEW

PIC

HOT

Recommend

Relevant